SYDLIGE SAFARI DISTRIKT

Siden er under ombygning

En pakke for dem, der er interesseret i at besøge Tanzanias mindre besøgte parker, om det så er den første safari eller du tidligere har besøgt det nordlige safari distrikt, så er disse pakke egnet til alle. Du vil blive forbløffet over udstrækningen samt hvor afsides, uberørte og vilde disse parker er.

Tidligere var Ruaha Nationalpark den største i Tanzania, hvor det nu er reservatet Selous (nu kendt som Nyerere Nationalpark), som er den største i Afrika. Sammen med Udzungwa, Mikumi og Saadani tilbyder de alle unikke oplevelser i vildmarken.

Du vil kunne nyde meget sjældne dyrearter, som ikke er at se i det nordlige safari distrikt, såsom den majestætiske sabelantilope og roan antilope. Selous har ligeledes den største population af hyænehunde.

Køreturen mellem parkerne kan være længere sammenlignet med i det nordlige safari distrikt, derfor anbefales flere safari dage, når man planlægger at udforske det sydlige safari distrikt.

Vi har omhyggeligt designet nogle rejseplaner til dig, men grundet de mange forskellige muligheder, der er for safari, er du velkommen til at kontakte os for at tilpasse en rejseplan til dig.

LAD OS GUIDE DIG