Om Os

Mega Adventures et eventyrlysten rejseselskab baseret i Moshi. En lille by beliggende i skyggen af Mount Kilimanjaro. Grundlagt af to passionerede indfødte eventyrere, er virksomhedens mål at dele grundlæggernes passion for eventyr, samtidig med at promovere en bæredygtig og miljøvenlig turisme. Teamets personale af eksperter opretholder selskabets professionalisme, med over 25 års kombineret erfaring i den tanzanianske turistindustri. Vores kærlighed for friluftsliv og og passion for uudforskede områder, har altid for at drage ud i de uudforskede områder, har altid inspireret os til at skabe ukonventionelle oplevelser som ingen andre i Tanzania, hvilket garanterer vores gæster de mest intime oplevelser med naturen. Vi er det første firma i Moshi og blandt få i Tanzania, der tilbyder motorcykel safari i de fjerneste steder i Tanzania. Vi har, som det første selskab, også udstyret bjergbestigere, der udfordrede sig selv ved at forsøge at nå til toppen af Kilimanjaro uden hjælp fra bærere, med alle nødvendigheder for bjergbestigningen. I vores forpligtelse til at tackle den globale opvarmning og sikre en bedre fremtid for vores planet, udligner vi vores kulstofemissioner fra alle vores safarier ved at støtte bevarelsen af skove i Tanzania, samt ved at plantning af træer i skovklædte områder. Disse projekter giver også incitamenter til de lokale samfund, der bor omkring disse sårbare skove for at hjælpe med at beskytte dem for de kommende generationer.

Mohamed Atik er rejseselskabets administrerende direktør og logistikkoordinator. Hans styrke ligger i hans organisatoriske færdigheder, erfaring som rejsearrangør samt hans samfunds involvering. Han har i årevis arbejde i samarbejde med andre rejsearrangører og har en grundig viden om driften af et Tanzaniansk rejseselskab. Mohamed fastholder også en stærk tilstedeværelse i al virksomhedsdrift (fra kontoret til vildmarken), hvilket sikrer uovertruffen kvalitet og at servicen leveres for at sikre fuldstændig kundetilfredshed. Således er alle klienter garanteret deres livs afrikanske oplevelse under hans ledelse.

Mubarak Atik er direktør i rejseselskabet og safari specialist. Han er kandidat fra Mweka College of Wildlife. Hans styrker ligger i hans store viden inden for flora og fauna, opnået fra universitet. Han har ikke kun kendskab til naturen, men har også stor erfaring. Kombinationen af hans færdigheder gør ham til den perfekte operatør i vildmarken for enhver safari destination i Tanzania.

VORES GUIDER: UOVERTRUFFEN VIDEN OG ETIK

Da vi selv er guider, ved vi på første hånd, at kvaliteten af en guide er den vigtigste faktor til succes for enhver safari, det være sig budget- eller luksussafari. Da det er i guidens hænder at få dine safari drømme til at gå i opfyldelse, håndplukker, træner og tester vi alle vores guider løbende for at sikre, at hver enkelt af dem er velbevandret i safari samt opretholder den højeste niveau af etik inden for guiding.

MØD VORES SAFARI GUIDER

MØD VORES BJERGBESTIGNING GUIDER