OFF THE BEATEN TRACK

Siden er under ombygning

Vores ‘Off the beaten track’-pakker stiler mod at levere safari oplevelser til de uudforskede områder, ved at besøge områder som sjældent besøges af andre og som mange ikke engang har hørt om. Ægte, men sjældent besøgte, skatte.

En destination, som bl.a. besøges i disse safaripakker er Saadani Nationalpark, som er den eneste nationalpark, hvor vildmarken grænser om til stranden. Dette giver nationalparken et mangfoldigt økosystem, hvor dyrelivet lever både i skoven og går langs havet på den hvide strand.

En anden skattekiste er Gombe Nationalpark, berømt for sine chimpanser og for at være den mindste nationalpark i Tanzania.

I den nordlige del af Tanzania ved foden af Mount Kilimanjaro ligger naturforvaltnings området, Enduiment. Grundet dets belliggenhed forsynes området med en fantastisk udsigt over Mount Kilimanjaro og på skyfrie dage også Mount Meru. Enduiment er berømt for at have de ældste hanelefanter, som er op til over 50 år gamle, i den utæmmede vildmark. Uden begrænsning til kun at må køre på etablerede veje, kan du drage ud på din søgen efter dyrelivet, hvor du vil. Enduiment tilbyder ligeledes en række aktiviteter, såsom almindelig safari, natsafari, vandresafari og solnedgangssafari med picnic.

Indkvartering er i middelklasse teltlejre eller camping.

LAD OS GUIDE DIG