NORDLIG & SYDLIG KOMBO

Siden er under ombygning

Det nordlige safari distrikt er uden tvivl det mest populære, ikoniske og let tilgængelige safari distrikt. Berømt for ‘The Great Migration’ og et overflod af dyr, hvilket gør dette til et distrikt der er ofte besøgt og hvor safari køretøjer kan hobe sig op, særligt i den tørre sæson (juli-oktober og december-februar). Det sydlige safari distrikt giver muligheden for at at nyde en afsides safari oplevelse i de uberørte landskaber, idet det sydlige distrikt kun modtager en håndfuld antal besøgende og tilbyder de mest ekspansive beskyttede områder i Afrika. Reservaterne Ruaha og Selous er bedre end alle andre.

Ydermere er der i det sydlige safari distrikt en mulighed for de besøgende, at spotte de undvigende sable, roan og kudu antiloper, for blot at nævne nogle af de arter, der ikke findes i det nordlige safari distrikt.

Med hensyn til aktiviteter, tilbyder det sydlige distrikt fantastiske vandresafari oplevelser, standard safari i safari køretøjet samt bådsafari. For lystfiskere kan dette nydes i nationalparkerne Mahale og Gombe.

Denne pakke er ideel til dem, der har tid nok til at udforske begge safari distrikter og opfylde deres komplette trang til safari.

Vi har omhyggeligt designet nogle rejseplaner til dig, men grundet de mange forskellige muligheder der er for safari i begge distrikter er du velkommen til at kontakte os for at tilpasse en rejseplan til dig.

LAD OS GUIDE DIG